Samenwerken

Bestaande mogelijkheden
of campagnes op maat.

Neem contact op voor overige mogelijkheden.

Product review
Producten die passen bij dit type blog kunnen gepromoot worden door middel van een artikel. Net zoals bij de hotel en restaurant reviews, worden deze vergezeld van foto’s en – alleen op aanvraag – eventueel door videobeelden. Voorbeelden van producten die passend zijn bij dit blog zijn: reisartikelen (reiskoffers, rugzakken, tech gadgets), fotografie-artikelen (camera’s, accessoires, lenzen), kampeerartikelen (slaapmatten, luchtbedden, parasols), strandartikelen (strandballen, strandtassen, hangmatten), et cetera. Twijfel je over de gepastheid van een product? Neem dan contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Bij een product review wordt altijd de tag #gesponsord geplaatst!

Review/recensie
Op In My Flow verschijnen met enige regelmaat reviews (recensies). Deze reviews zijn gebaseerd op een persoonlijke ervaring en dragen de mening uit van de auteur van dit blog. Reviews worden o.a. geschreven voor hotelovernachtingen en lunches en diners in restaurants. Hiervoor wordt een artikel geschreven, vergezeld van professionele foto’s. Videobeelden zijn ook mogelijk – alleen op aanvraag.

Er zal nooit zomaar een negatief bericht worden geplaatst op dit blog zonder hoor en wederhoor.

Bij een review wordt altijd de tag #gesponsord geplaatst!

SEO linkbuilding
Dit blog is géén tool voor linkbuilding. Hyperlinks worden alleen opgenomen in online artikelen mits het – een afgesproken – onderdeel is van een persreis of een (product) review.

Persreizen
In My Flow neemt met regelmaat deel aan persreizen. Eerdere verslagen van persreizen zijn terug te vinden onder de tag #persreizen. Journalistieke vrijheid tijdens deze reizen wordt zeer gewaardeerd.