Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van inmyflow.nl. Privacy is belangrijk. Dat vinden wij en daarom gaan we nét zo zorgvuldig met jouw privacy om.

Blog

www.inmyflow.nl. Opgericht in december ’18. SSL beveiligd.
Hosting via Antagonist.

Vragen over privacy?
Mail naar privacy@inmyflow.nl.

Verzamelen van persoonsgegevens

Op inmyflow.nl kunnen jouw persoonsgegevens verzameld worden. Bijvoorbeeld als je een reactie achterlaat, je abonneert op de blog of als je het contactformulier invult. Vaak gaat het om het om het invullen van je naam, je e-mailadres en je IP-adres. Je IP-adres wordt onthouden, zodat de auteur(s) achter inmyflow.nl niet altijd jouw reacties hoeft/hoeven goed te keuren. Dat hoeft dan alleen als je voor het eerst een reactie achterlaat. En dat kan WordPress zien aan het IP-adres.

Recht op inzage, rectificatie en verwijdering
Zo lang de website van inmyflow.nl online staat worden jouw gegevens bewaard. Dat betekent dat je naam, e-mailadres en IP-adres bekend blijven in het systeem. Je hebt het recht om deze gegevens in te zien. Kloppen deze gegevens niet? Dan kun je eventuele wijzigingen aan ons doorgeven. Op jouw verzoek kunnen deze gegevens tevens ten alle tijde verwijderd worden. Stuur je verzoek naar privacy@inmyflow.nl. Binnen 15 werkdagen wordt je verzoek verwerkt.

Abonneren op de blog en/of mailinglijsten

Je kunt je abonneren op de blog. Je ontvangt dan een e-mail of een nieuwsbrief zodra er een update is. Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Dan kun je je direct uitschrijven via een link (onderaan) in de betreffende e-mails. Je e-mailadres wordt dan verwijderd uit de lijst met geadresseerden.

Cookies & Google Analytics

Inmyflow.nl verzamelt cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat op je harde schijf wordt gezet als je de website bezoekt. Een cookie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd blijft. We gebruiken ook Third party cookies, omdat Google Analytics gebruikt wordt om onder andere de bezoekersaantallen – en andere informatie van bezoekers – te kunnen meten. Google Analytics verzamelt technische gegevens, zoals welke browser je gebruikt en hoe lang je een bepaalde pagina bekijkt. Zo krijgen we inzicht in het websitegedrag van bezoekers. Voor het gebruik van Google Analytics hebben we een verwerkersovereenkomst met hen afgesloten. Daarnaast hebben we ingesteld dat gegevens niet gedeeld worden en dat IP-adressen geanonimiseerd worden.

Je kunt cookies ook verwijderen in jouw browser. Moeilijk is dat niet. Een stappenplan vind je op de website van de consumentenbond.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens is de toezichthouder op naleving van de Privacywet (AVG). Lees hier meer over de AVG. Heb je een klacht over de wijze waarop inmyflow.nl omgaat met de bescherming van jouw persoonsgegevens? Dien je klacht dan in via de Autoriteit Persoonsgegevens. Vragen over deze privacyverklaring? Neem dan even contact op.