Over

Op inmyflow.nl vind je de reisverhalen & lifestyle van Merin Veronique de Does [’88].
Een ondernemende dertiger, die gek is op reizen en leuke uitjes. Met zo nu en dan een hersenspinsel dat een eigen leven gaat leiden. Soms een beetje filosofisch. De naam inmyflow.nl ontstond bij de gedachte dat elk leven een eigen flow heeft, een eigen levenslijn. Door deze website te bezoeken is jouw flow indirect met die van mij in contact gekomen.

Ik schrijf vooral over mijn reizen binnen Europa. Met zo nu en dan een uitstapje daarbuiten. Als ik op reis ben, of op vakantie ga, kan ik maar moeilijk stil zitten. Ik wil altijd meer van de omgeving zien dan alleen het hotel met zwembad. De natuur in, paardrijden, wandelen, shoppen, quadrijden, parasailen, naar een dierentuin of naar een pretpark. Die dingen vind ik leuk. Mét en zonder kinderen. Bijna altijd ga ik met mijn camera(‘s) op stap.

Ik ben de typische toerist. Maar de mooiste verhalen zitten toch nog het vaakst in ontmoetingen met de lokale bevolking. Als ik de tijd heb, vind ik het heerlijk om hun verhalen te horen, de lokale keuken te proeven en te observeren hoe de mensen ergens leven. Het maakt me niet alleen gelukkig, maar ook een beter persoon. Met meer begrip voor andere culturen en rituelen.

Het leven draait om perspectief. De manier waarop je naar de wereld kijkt bepaalt wat je ziet.
Ik hoop dat je veel mooie dingen mag zien in je leven. En dat ik met mijn verhalen het vuur in je mag aanwakkeren. <3