Disclaimer

Op In My Flow staat een hele hoop content. Veel van die content wordt op eigen initiatief gemaakt, maar het wil ook wel eens voorkomen dat er ook op uitnodiging content wordt gemaakt voor In My Flow. Wil je weten wanneer iets gesponsord is, of een persreis is geweest? Klik dan op de tags om een overzicht van al deze artikelen te zien. Het grootste gedeelte van de bestemmingen, hotels, producten, boeken, entreeprijzen attracties et cetera, betaal ik zelf. Als ik daar over schrijf, wil dat dus niet zeggen dat ik verder – op een verborgen manier – voor betaald krijg. Ik houd van ontdekken, maar net zo veel van delen. Om deze reden ben ik dit blog begonnen. Mijn website heb ik zelf gemaakt, alle foto’s en video’s die je hier terug ziet komen, heb ik ook zelf gemaakt. Ik investeer tijd en geld in deze hobby – en dat doe ik met veel liefde. Ik waardeer het dan wel dat mijn werk niet zomaar gekopieerd wordt. Wil je foto’s of teksten overnemen, vraag hier dan altijd netjes toestemming voor.

De content die ik maak is zorgvuldig samengesteld, maar het kan zijn dat informatie verouderd is. Ook wordt content altijd vanuit mijn persoonlijke benadering en ervaring(en) geschreven. Zie je informatie op de website, die nu niet meer klopt? Geef dit dan door via info [at] inmyflow.nl. Ik stel het zeer op prijs!

In My Flow is volledig onafhankelijk en bepaalt altijd zelf welke content er op de website terecht komt – en in welke vorm.