B&B Life is Good: waar je kunt overnachten in een 5* boomhut!

Bijzonder is het wel: overnachten in een boomhut. De boomhut die ik vroeger als kind bouwde, zag er een stuk minder fancy uit. Toen ik op uitnodiging bij B&B Life is Good mocht komen slapen, was het antwoord dan ook al snel: “Ja!”. Zo snel als ik kan pakte ik mijn spullen. Nog net voor de kerst mocht ik hier even in volle vreugde van genieten: een boomhut op het Brabantse platteland, vlakbij Den Bosch. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik er een sterrenhemel bij. Die avond staarde ik vanuit de heerlijke zachte lakens en puffy kussens naar het heelal. “Ahh“, zuchte ik. “Life IS Good!

Boomhut & One Room Hotel

Bij een boomhut denk je snel aan een klein hutje. Van zo’n 2 bij 2 meter. Net genoeg om je kont in te kunnen keren. Maar dat is bij deze boomhut niet het geval. Dat is hier wel even anders! Deze boomhut is gigantisch vergeleken bij mijn vroegere speelhutjes – en word gedragen door een grote boom. De eigenaren, Jeroen & Mandy Verhoeven, hebben werkelijk iets prachtigs neergezet met deze boomhut! Mandy vertelt, dat ze eigenlijk het beste van een hotelkamer en het beste van een B&B wilden combineren: een luxe accommodaties, met de vrijheid om direct buiten de deur te staan en de omgeving te verkennen.

Oog voor detail

De Life Is Good boomhut straalt pure luxe uit. De boomhut zelf is van blank eikenhout gemaakt. Alles zit netjes in elkaar getimmerd. Ik heb met verbazing naar het hele bouwwerk staan kijken; dit is zeker een vak apart! De ‘leef- en slaapruimte’ bevinden zich maar liefst op 4 meter hoogte. Met een kleine wenteltrap loop je omhoog richting de voordeur. En als je eenmaal binnen bent… wil je er eigenlijk niet meer weg.

De accessoires in de boomhut zijn van Rivièra Maison. Hier geldt ook weer: très chique. Het bed is hemels en de sterrenhemel erboven maakt het allemaal nóg galactischer.

+ ontbijt!

Na een avond hier overnacht te hebben wordt er de volgende ochtend een picknickmand vol verse broodjes, zoet en hartig beleg en verse sappen gebracht. Mandy zet de mand neer op het tafeltje bij de keuken. Hier valt werkelijk niks aan op te merken. Wat een zaligheid! Zelf zet ik er een kopje verse koffie bij, met het Nespresso apparaat dat op het keukenblad staat.

Hier overnachten?

Wil je hier overnachten, dan krijg je er heel wat voor terug. Je stijgt allereerst naar grote hoogte; slaapt ’s avonds (dichter) onder de sterren; krijgt een fan-tas-tisch uitgebreid ontbijt en alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook gebruik maken van de heerlijke douche en sauna in de badkamer.

Een overnachting voor 1-2 personen kost € 199,- per nacht (logies & ontbijt).

 

Kijk voor meer informatie en arrangementen op de site: www.bblifeisgood.nl.

Adres
Life is Good Luxury Suites
Fokkershoek 27
Heeswijk-Dinther

M: 06 82563663

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.